no comments

La Societat Musical Santa Cecília de Camp de Mirra enlluerna l’ADDA amb música Mediterrània

La Societat Musical Santa Cecília de Camp de Mirra, sota la batuta d’Iñaki Lecumberri Camps, oferí ahir un concert de “Músiques Mediterrànies” a l’Auditori de la Diputació d’Alacant.

El cicle de bandes de la província d’Alacant de l’ADDA, “Nuestras Bandas”, continuà ahir amb un magnífic concert de la Societat Musical Santa Cecília de Camp de Mirra, dirigida pel director socarrat Iñaki Lecumberri Camps, amb una bona afluència de públic.

La banda interpretà obres amb sabor mediterrani com la “Suite Alicantina” de Ricardo Dorado, on s’adapten cançons populars de localitats com Pego, Benirrama, Atzaneta d’Albaida o el Ràfol d’Almunia; el  “El Racó de l’Or“, del compositor ontinyentí Saül Gómez Soler, que ens descriu de forma fresca i directa la gent, les festes i els paisatges del poble de Sumacárcer o la dansa salvatge “Vesuvius” de Frank Ticheli, inspirada en les bacanals romanes i els últims dies de Pompeia.

A més a més,  sonaren dos grans pasdobles de concert: “Ecuador Festero en Villena” del compositor d’Ondara Victor Vallés Fornet,  i “Almizrra“, una de les primeres obres de  José Albero Francés,  dedicada al seu poble natal, El Camp de Mirra,  i a la seua banda.

 

 

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada