La IV Ruta de Contacontes de l’Alcoià i el Comtat s’inicia a Millena el pròxim dijous

0
68
20 ANYS CARAMELLA Caramella celebra 20 anys

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat organitza una nova edició – i ja van quatre-  de la ruta de contacontes que recorrerà tot un seguit de pobles d’aquestes comarques durant els mesos d’estiu i tardor. La primera parada serà a Millena el pròxim dijous 11 de juliol.

Les rutes que organitza la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat estaran protagonitzades per un bon grapat de contacontes professionals que explicaran històries pels nostres pobles. La primera parada serà a Millena el pròxim dijous 11 de juliol, aprofitant l’arribada de les festes patronals. Per a l’ocasió, es comptarà amb els narradors orals Almudena Francés i Lluís Abad.

Les rutes començaran en caure la nit i consistiran en una passejada pels llocs més emblemàtics  de cada poble, on es llegiran i contaran llegendes i rondalles.

Després de Millena, la Ruta de Contacontes passarà per localitats com Gorga, Alfafara, Gaianes, Agres, L’Orxa, Muro, l’Alqueria d’Asnar, Banyeres de Mariola, Alcoi i Cocentaina. 

L’horari i punt de trobada de cada ruta s’anunciarà al web www.alcoiacomtatpelvalencia.org i en la pàgina de Facebook de la Coordinadora.