La huitena edició del Festitrò retrona als carrers de la vila de Muro

1
989
20 ANYS CARAMELLA Caramella celebra 20 anys

Una representació d’alumnes de cada escola de l’Alcoià i El Comtat ompliren de música i festa els carrers de la vila. El Festitrò és un dels actes previs a la Trobada 2016, que se celebrarà aquest dissabte a Muro.

Els carrers i les places de Muro, seu de la Trobada 2016, acolliren una nova edició del festival de música per a xiquetes i xiquets “Festitrò”, una iniciativa que porta ja 8 anys celebrant-se amb molt d’èxit a les comarques de l’Alcoià i El Comtat.

Festitrò Muro Trobades Escola Valenciana Coordinadora Alcoia Comtat

Una representació de xiquetes i xiquets de cada escola, interpretaren cançons populars o composades expressament per al festival, algunes d’elles “valencianitzades” o adaptades per a l’ocasió. Poguérem escoltar versions de “We Will Rock You”, rebatejada com “Volem un cole nou“, “Parla en valencià” de Dani Miquel o “No dudaría” d’Antonio Flores.

La trobada musical començà al col·legi Bracal de Muro, on s’interpretaren algunes cançons i on es reclamà “un cole nou“, i va seguir per diversos llocs del poble de El Comtat, com la plaça del Matzem o el poliesportiu municipal, lloc on finalitzà el festival amb una entrega de diplomes i l’actuació acústica del grup Tarannà.

La Trobada d’Escoles Valencianes 2016 de l’Alcoià i El Comtat continua aquest dissabte a Muro amb el dia gran de la Trobada, que començarà a les 11 del matí amb un cercavila a càrrec de La Xafigà des de l’Ajuntament.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos