El colivenc Daniel Vidal guanya la XII Cursa per Muntanya de Castalla

1
277
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

300 persones participaren en la dotzena edició de la Cursa i Marxa per Muntanya de Castalla amb un recorregut de 18 quilòmetres per les serres del terme castellut.

El Club d’Atletisme de Castalla organitzà un any més la Cursa i Marxa per Muntanya de Castalla. Aquest any la sortida es feia des de la Placeta del Carreter, amb una ruta de 18 quilòmetres que recorria alguns dels nostres paratges més emblemàtics, com la serra del Litero, la Serratella o el Barranc del Negre – La Rambla.

El guanyador de la cursa ha sigut Daniel Vidal, natural d’Onil i membre del club La Foia.com, seguit de Juanan Climent del C.E Les Gerres de Montixelvo i de Raúl Gómez  del club d’atletisme Trikilometros d’Almoradí. En la categoria femenina, Anna Berglind del club d’atletisme Diànium de Dénia s’ha emportat el primer premi,  seguida de Gemma Macia del club Marathon de Crevillent i Juana Marcela Londoño del Trail Club d’Elda.

D’altra banda,t el iberut José Pastor ha sigut el primer en arribar en la modalitat de marxa, seguit de Jorge Vicente Rico d’Alcoi i Manuel Vicent de Castalla.

Al següent enllaç podeu veure tots els resultats de la dotzena edició de la cursa i marxa per muntanya de Castalla, dividits per categories. Per descarregar les fotos en bona qualitat, visiteu l’enllaç a l’àlbum.