El Sogall i l’Espai Jove desitgen un ‘Dolç Nadal’ a l’Auditori de Castalla

0
521
El Sogall i l'Espai Jove desitgen un 'Dolç Nadal' a l'Auditori de Castalla
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

El Sogall i l'Espai Jove desitgen un 'Dolç Nadal' a l'Auditori de Castalla

Les notes màgiques de la colla de dolçainers i percussió El Sogall i la brillant interpretació de les xiquetes i xiquets de l’Espai Jove de Castalla derrotaren a l’esperit de la tristor anit a Castalla.

La màgia del nadal va vèncer ahir de vesprada a l’auditori de la capital de La Foia, tot gràcies a l’obra “Dolç Nadal. La Dolçaina màgica”,  interpretada pel grup de teatre Espai Jove, i musicalment per la Colla de Dolçaines i Tabals El Sogall de Castalla. L’obra original, estrenada fa ja un any a Cocentaina, va estar escrita per Pablo León Vidal, amb música del compositor Francisco Valor Llorens, ambdós membres de la colla contestana Mal Passet.

Clara i El Tio Mario
Clara i El Tio Mario

Els més menuts gaudiren d’un conte ambientat al poble de Castalla, on Clara, una castelluda que desitja que tothom siga feliç durant les dates nadalenques, tindrà que enfrontar-se a un ésser malèfic: l’esperit de la tristor, que voldrà furtar la seua dolçaina màgica, i així, l’alegria característica del nadal.   L’espectacle fou acompanyat en tot moment per la música d’El Sogall, amb Jordi Sempere a la batuta.

L'autor del teatre, Pablo León, de la colla Mal Passet
L’autor del teatre, Pablo León, de la colla Mal Passet

Finalment, i gràcies als coneixements musicals del Tio Mario, tots dos feren sonar les notes màgiques de la dolçaina, per donar pas a tot un seguit de somriures entre el públic. L’esperit de la tristor mai més tornaria a Castalla per Nadal.

 

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos