El circuit de ‘Rock a la Vall’ continua a Agullent amb la música de VaDeBo i Neuròtics

no comments

Sis municipis de la Vall d’Albaida posen en marxa el circuit de concerts “Rock a la Vall” per potenciar la música en valencià a la comarca.

La localitat d’Otos encetà el cicle de concerts amb l’anomenat “Rabos Rock”, una vetllada que comptà amb les actuacions de Sva-Ters, els ontinyentins d’Atzkukak i Seguirem, un tribut a Obrint Pas. El pròxim, però, tindrà lloc a Agullent el pròxim dissabte 30 de juliol, dins del projecte de “nit jove” que promou la regidoria de joventut del consistori municipal. Hi actuaran els grups VaDeBo, des de València, i Neuròtics, des d’Albaida.

Tots els concerts, que compten amb el suport del Programa de Projectes Culturals Intermunicipals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, seran amb entrada gratuïta.

L’Olleria, Quatretonda, Salem i Albaida són la resta de poblacions que acolliran els concerts durant els pròxims mesos, fins al 30 de setembre. La cita a l’Olleria serà el pròxim 20 d’agost, amb la Trocamba Matanusca i Philantròpic; Auxili i Extraviats tocaran a Quatretonda el 5 de setembre; Sva-Ters i la Trocamba faran doblet a Salem, el pròxim 9 de setembre; finalment, Tardor i Neuròtics clouran el cicle d’actuacions a Albaida el 30 de setembre.

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.