La Comarcal i Pep Gimeno Botifarra ens canten la ‘Malaguenya del Confinament’

1 comments
Evidalia Hosting

La Rondalla i Danses La Comarcal, acompanyats a la veu pel gran Pep Gimeno Botifarra, han volgut fer una adaptació en quarantena de la popular Malaguenya de Barxeta.

La lletra,  escrita per Moixino, és un clam a la llibertat i a la responsabilitat cantada per Hilari Alonso, Rebeca i Botifarra. Durant el vídeo podem veure balladors de La Llosa, La Baronia de Planes, l’Escola de Danses de Vallada, el Grup de Danses d’Ontinyent, La Forca de Bellreguard ,  l’Esvaraeta de Benimaclet, la Faltriquera d’Ador, La de la Panxa Pelà, L’escola de Danses del Puig, Brials i Postisses i Roda i Volta de Gandia i la Llidonera de Vilallonga.

Malaguenya de Barxeta o la Malaguenya del Confinament – Rondalla La Comarcal. 03-05-2020

Malaguenya de Barxeta o la Malaguenya del Confinament – Rondalla La Comarcal. 03-05-2020***********************Ara cantem, toquem i ballem a casa nostra tots sols…Prompte ens retrobarem de nou, amb el ball, la música i amb les nostres notes, omplint cada racó.#somtradicio #sommusica #somdansa #yomequedoencasa #stayathome #stopcoronavirus #stopcovid19 #todovaasalirbien #totanirabe #malaguenyadebarxeta #confinamiento #musicaparaelconfinamiento #malaguenyadelconfinamentLLETRA MOIXINOAra que no còrrec terres,estic a casa tancat,compromès i responsable,somiant amb la llibertat,És temps de ser solidari,i és temps dels actes millors,perquè torne l’alegria,per tu i pels nostres majors.Venim del pla i la muntanya,venim de l’horta i la mar,amb la força de la terra, i amb un món que edificar

Publicada por ???????? ? ?????? ?? ???????? en Domingo, 3 de mayo de 2020

Ara que no còrrec terres,
estic a casa tancat,
compromès i responsable,
somiant amb la llibertat

És temps de ser solidari,
i és temps dels actes millors,
perquè torne l’alegria
per tu i pels nostres majors.

Venim del pla i la muntanya
Venim de l’horta i la mar
amb la força de la terra,
i amb un món que edificar.

Evidalia Hosting

One Response

  1. Toni

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.