Els ‘Contes a la fresca’ arriben a una vintena de pobles de la Vall d’Albaida

0
245
Els 'Contes a la fresca' arriben a una vintena de municipis de la Vall d'Albaida i La Safor
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

El projecte Contes a la fresca, que pretén recuperar la tradició oral rondallística a la comarca de la Vall d’Albaida, enceta la tercera edició.

Un total de vint-i-un municipis pertanyents a la comarca de la Vall d’Albaida, i un a la Safor participen a la tercera edició de ‘Contes a la fresca’, un cicle de contacontes que començà al poble d’Otos el passat 22 de juny i continua a Benicolet el pròxim diumenge 1 de juliol.

L’Olleria, Benigànim, El Palomar, Atzeneta d’Albaida, Albaida, Pinet, Montaverner, La Pobla del Duc, Montitxelvo, Castelló de Rugat, Quatretonda, Salem, Llocnou de Sant Jeroni, Alfarrasí, Llutxent, Bocairent, Bèlgida, Bufali i Carrícola són la resta de poblacions que acolliran les trobades de caràcter rondallístic durant els mesos d’estiu, on es narraran i recuperaran històries que formen part de la tradició oral autòctona de cada municipi.

Tots els actes comptaran amb l’actuació d’un contacontes professional i la d’un rondallaire local convidat. Així, els narradors orals Almudena Francés, El Gran Jordiet, Anna Canet i Núria Urioz seran els encarregats d’acompanyar als veïns aficionats de cada població a cadascuna de les cites literàries, que s’allargaran fins al 25 d’agost.