no comments

Biar exigeix la reapertura del servei d’urgències 24 hores

 El Centre Social José Hernàndez Parra va acollir la xerrada “Què podem fer? Per la reapertura de les urgències 24H“, a càrrec d’Aída Campos i Eduard Garcia, i amb la col·laboració d’Herminio Grueso de la Plataforma Pro Ambulància d’Alcoi, el passat 2 de desembre.

PonentsEls ponents van fer un repàs als fets que han conduit a que el poble de Biar ja no compte amb un servei tan bàsic com són les Urgències 24 hores, així com la falta d’accions que s’estan duent a terme des de l’administració local per a solucionar-los, a pesar del fet d’haver reunit més de 1.500 firmes entre tots els habitants de la vila.

De la xerrada també van nàixer iniciatives, com la de construir una plataforma semblant a la d’Ibi, per fer força entre totes les veïnes i veïns de la localitat davant de la manca d’ajudes per part dels responsables polítics.

El públic va participar a l'acteL’acte, que va reunir a unes 50 persones i que en principi soles indicava que es feia amb col·laboració amb el Grup de Suport a les Candidatures d’Unitat Popular de Biar, finalment es va poder celebrar gràcies a un canvi al cartell, indicant que els organitzadors éren l’Associació de Pensionistes del poble, ja que l’ajuntament va posar com a exigència que tenia que fer-se a través d’aquesta associació “probablement perquè pensaren que es tirarien arrere“, segons comenta un dels organtizadors.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos
Etiquetes:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada