Ben Kleber reprodueix el Centre Històric de Castalla al videojoc Tactical Intervention

0
1306
Ben Kleber reprodueix el Centre Històric de Castalla al videojoc Tactical Intervention
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

XiconJoc2

Ben Kleber s’inspira en el Centre Històric de Castalla per a crear un mapa del videojoc d’acció en primera persona, Tactical Intervention, amb indrets com La Plaça Magdalena, l’Ajuntament, els carrers de l’Hospital i Sant Antoni… El joc es pot jugar mitjançant la plataforma  online Steam.

Ben Kleber reprodueix el Centre Històric de Castalla al videojoc Tactical InterventionEl mapa ha estat realitzat amb el programari “Valve Hammer“, per un equip de 5 persones. Es va elegir aquesta zona, a banda de per la bellesa, per l’estretor dels carrers que van cap avall fins a l’ajuntament. El procés, iniciat l’estiu de 2012, ha estat laboriós, s’ha treballat la confecció de cada objecte per separat: l’atmosfera, l’il·luminació, avions, sol, vent, etcètera.

El jove alemany ens conta que li encanten les cases del Centre Històric per la forma en que s’enfilen cap a dalt del castell, i les muntanyes que encerclen la nostra foia: “És una visió molt bonica” . Els seus llocs preferits són l’Ermita de la Sang i La Casa Roja de l’Ajuntament.

Entrada1Videojoc

La història d’aquest mapa, és la d’una persona influent (VIP) que fuig al poble per ocultar-se “pels laberíntics carrers de Castalla” d’uns terroristes que volen acabar amb la seua vida.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Vídeo amb imatges del Centre Històric de Castalla en 3D