The Dance Crashers i Tito Pontet encapçalen els concerts de les FPA Castalla

0
171
The Dance Crashers i Tito Pontet encapçalen els concerts de les FPA Castalla
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

Detall de l'esdeveniment


Les Festes Populars i Alternatives de Castalla tornen a celebrar-se a la capital de la Foia per quart any consecutiu. L’organització, a càrrec del col·lectiu La Foraca, ha fixat la jornada del 15 d’agost com a data prevista per a les activitats.

Les Festes Populars i Alternatives de Castalla tornen a la capital de la foia amb més força que mai. Després de tres exitoses edicions i gràcies al treball de l’assemblea organitzadora, aquesta celebració popular i autogestionada sembla haver-se fet un lloc dins del calendari festiu del poble.

Així, i amb el suport de tot un seguit d’entitats i comerços locals, les festes celebraran el 4t aniversari el pròxim 15 d’agost. Després d’alguns canvis, el cartell de concerts per a l’ocasió comptarà amb les actuacions de The Dance Crashers, amb el millor ska-jazz provinent de la zona, Tito Pontet, que presentarà Bon port, la banda de reggae roots Amazonians i, finalment la rapera Hakuna Tanaka portarà les seues lletres sense censura, combatives i políticament incorrectes. El punxa-discos DJ Abaejo clourà una nit de festa que s’allargarà fins ben entrada la matinada.

A banda dels concerts, el col·lectiu La Foraca ha programat tot un seguit d’activitats durant tota la jornada adreçades a tots els públics. A partir de les 10.30h, es realitzarà una partida de pilota valenciana a càrrec del club local. A les 12.30h, el grup Tresteatre oferirà un contacontes i un taller per als més menuts. A partir de les 13.30h, s’iniciarà el tradicional concurs de paelles, amenitzat pel ritme de la Batucada Tarambanas.