Sella celebra les festes patronals en honor a la Divina Aurora del 4 al 9 d’octubre

0
81
20 ANYS CARAMELLA Caramella celebra 20 anys

Detall de l'esdeveniment


Sella celebra el primer cap de setmana d’octubre les festes patronals amb orquestres, cordaes, partides de pilota valenciana i el tradicional Rosari de l’Aurora.

Aquesta nit comencen els actes amb “La Nit de les Barraques”,  una desfilada de disfresses on enguany cal disfressar-se d’animals, i que començarà a la plaça de la localitat.

El primer dia hi haurà cercavila, dansada i el tradicional pregó de festes, enguany a càrrec dels germans Rafa i David Mas Lloret. Seguidament, orquestra amb La Pato.

Dissabte serà l’ofrena de flors a la patrona, la Divina Aurora, i durant  el dia hi haurà cercaviles i vermut. A la vesprada, espectacle còmic amb el monologuista Miki Dkai i l’ il·lusionista SeluXL Mago.  Hi haurà orquestra fins a l’Aurora.

La matinada de diumenge tindrà lloc l’acte més emblemàtic de les festes, el “Rosari de l’Aurora“. Un cercavila pels carrers del poble que començarà a les cinc i mitja de la matinada, on es cantaran les tradicionals cobles a l’Aurora, acompanyats per la Rondalla de Sella.

Programa Complet