Ontinyent viu una nova ‘Setmana Negra’ a partir del 28 de febrer

0
57
20 ANYS CARAMELLACompra Ulleres de Sol de Madera Serrella

Detall de l'esdeveniment


El millor del cinema i la novel·la negra arriba a Ontinyent amb la quarta edició de la ‘Setmana Negra’.

El cicle començarà el pròxim 28 de febrer amb la inauguració oficial i presentació del cartell d’enguany, a càrrec de l’albaidí Vicent Soriano,  qui ha volgut donar-li protagonisme a la dona, amb  “un xicotet homenatge al món detectivesc, policíac o hardboiled”.  Seguidament, Anna Choy Vilana ens presentarà el seu llibre “Mañana puedes ser tú”, amb diversos testimonis de violència de gènere, des de la mirada d’una policia.

La ‘Setmana Negra’ continuarà fins al 10 de març amb la presentació de nombroses novel·les del gènere detectivesc i policíac com Caça Major l’última de Juli Alandes o L’Harem del Tibidabo, d’Andreu Martín.

També hi haurà cinema de misteri com Expediente 64 de Christoffer Boe o Lo que esconde Silver Lake, que enguany participava en la selecció oficial del Festival de Cannes.

Cal destacar també el teatre Un crimen perfecto, una adaptació de l’obra d’Alfred Hitchock i dues rutes que recorreran els carrers d’Ontinyent: dissabte 2 de març es farà un recorregut pels indrets que foren escenari de crims  i altres delictes entre els segles XVI i XIX, mentre que el 9 de març es visitaran els refugis de la Guerra Civil.

PROGRAMA COMPLET

SETMANA NEGRA 2019