1 comments

El llibre de receptes ‘Què dinem?’ reivindica la gastronomia de Muro i la comarca del Comtat


Detall de l'esdeveniment


L’Associació Gastronòmica i Cultural “Fins rebentar com Sangonereta” de Muro organitza la presentació del llibre de receptes “Què dinem?”, que tindrà lloc el pròxim diumenge dia 8 de desembre a les 12.30 h, al Restaurant Copacabana de Muro.

El llibre de receptes és fruit d’un treball de recopilació que ha durat diversos anys, en el qual s’ha volgut recollir les receptes tradicionals del plats de vermut o de calent, però també de les begudes i els postres més característics del poble de Muro i voltants. El resultat, que aviat tindrem a les mans en format llibre, vol contribuir a la preservació de la cuina autòctona, és a dir, a difondre la gastronomia dels pobles del Comtat. A més a més,  també compta amb un vessant humà i solidari, ja que els beneficis que s’obtinguen de la venda d’aquest receptari aniran destinats majoritàriament a L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de Muro.

La presentació anirà a càrrec del president i vicepresident de l’Associació, juntament amb la presidenta i directora de l’AFA Muro. Tot seguit, es realitzarà un aperitiu a càrrec del Restaurant Copacabana.

One Response

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada