no comments

Com sona l’ESO arriba a Castalla amb l’espectacle ‘Seients buits’


Detall de l'esdeveniment


“Com sona l’ESO” és una trobada anual d’alumnat i professorat  de música de secundària i batxillerat de l’escola pública on es prepara un gran concert conjunt amb 1500 persones cantant, ballant i tocant.

Seients Buits” és un projecte artístic amb dos personatges principals, “Ella” i “Ell”. Tretze cançons amb una conversa entre aquestos dos protagonistes que es troben en un autobús inter-urbà de matinada. Els textos provenen de diverses obres de teatre del dramaturg Emilio Encabo seleccionades i organitzades per Com Sona l’Eso per tal de crear l’ambient íntim i profundament humà de l’obra Seients Buits, on el cor serà l’element clau de l’espectacle.

Els actes arranquen aquest dimecres amb “Ballem Castalla“, on els 1600 participants faran un gran ball a la Plaça de la Font Vella amb un grup de música en directe. Tot el poble està convidat a ballar o a veure l’actuació.

Finalment gaudirem de l’estrena de l’espectacle “Seients Buits” al recinte firal de Castalla. Els 1600 participants, vinguts d’instituts públics valencians, catalans i mallorquins, cantaran, tocaran i ballaran al recinte firal (al costat de l’Auditori) a partir de les 22h. L’entrada és gratuïta.

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada