‘Senderisme entre Muntanyes’ arriba a l’Alcoià, El Comtat i la Vall d’Albaida aquest setembre

0
191

La iniciativa excursionista “Senderisme entre muntanyes” proposa una sèrie de rutes pels paratges més representatius de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Vall d’Albaida entre els mesos de setembre a desembre.

Cocentaina enceta el calendari amb una ruta per l’Edat Mitjana i l’Art Decó el pròxim 8 de setembre amb eixida des del Palau Comtal. El programa finalitzarà a Atzeneta d’Albaida el 16 de desembre a la font de l’Anohueret.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb la participació de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, ens proposa excursions  per algunes de les meravelles de Diània més emblemàtiques com l’ombria del Benicadell, l’Estret de les Aigües, les caves d’Agres a la serra de Mariola… o fins i tot una ruta “Joan Pellicer i Juanito Valencieta” el dia 10 de novembre a Llutxent.

Les rutes seran gratuïtes i començaran a les 9 del matí des de l’ajuntament de cada població participant (excepte els que indiquen alguna altra cosa).  Cal fer una inscripció online fins al dijous anterior a cada ruta abans de les 12h. Com sempre, cal portar roba i calçat adequat, esmorzar, protecció solar, i per damunt de tot, respectar les nostres muntanyes.

AL SEGÜENT ENLLAÇ PODEU FER LES INSCRIPCIONS FINS ELS DIJOUS A LES 12 DEL MIGDIA.

Més informació a la web valldalbaida.com