Altea allotja la trobada musical escolar ‘Com sona l’ESO’

0
566
Altea allotja la trobada musical escolar 'Com sona l'ESO'

Detall de l'esdeveniment


El projecte musical educatiu “Com sona l’ESOtorna a la comarca de la Marina, concretament, s’allotjarà a la localitat d’Altea del 10 al 12 de maig.

“Com sona l’ESO” és una trobada anual d’alumnes i professors de música d’instituts de secundària públics, que conviuen per dur a terme un gran repte musical. L’activitat final és un gran concert conjunt amb peces que s’han treballat prèviament a les aules de música. Dalt de l’escenari es reuneixen al voltant de 1500 alumnes entre els 12 i 17 anys, més els professors, que també hi participen. Segons indiquen, la “regla d’or” d’aquesta trobada és la següent: tot l’alumnat, independentment de la seua formació musical participa del concert.

Les activitats de 2017

  • “Ballem Altea” tindrà lloc el dimecres, 10 de maig, a partir de les 20h al Passeig Sant Pere, al costat de l’auditori.
  • “Com canta l’ESO”, 10 vocalistes actuaran acompanyats d’un grup en directe el dimecres 10, a l’escenari Com canta l’ESO.
  • “OFFESTIVAL”, amb les actuacions dAllioli, des de Cocentaina, The Minijacks, des de Benicàssim, i ASRAP, des de la Marina.
  • Concert d’Auxili, dijous a la nit.
  • “Frankenstein a la platja”, en estrena absoluta. Serà el divendres 12 de maig, a partir de les 22h a l’aparcament de l’Algar. L’espectacle teatral ha estat creat per a l’ocasió.
  • Festa de disfresses monstruoses, amb la Kinky Band.