Les Merudes d’Ontinyent celebren una ‘Nit d’Akelarre’ amb un taller sobre ginecologia conscient

0
36
Les Merudes d'Ontinyent celebren una 'Nit d'Akelarre' amb un taller sobre ginecologia conscient

Detall de l'esdeveniment


Les Merudes d’Ontinyent preparen una nova “Nit d’Akelarre” feminista a l’ateneu Ca la Mera. La reunió de bruixes comptarà amb un taller sobre ginecologia conscient, un sopar popular, i el concert de Pájaro Arlot.

Les activitats de la Nit d’Akelarre tindran lloc a l’ateneu Ca la Mera (c/ Joan Belda Pastor, 10, Sant Rafel, Ontinyent) el pròxim dissabte 27 d’octubre, a partir de les 19.30h. Per una banda, el taller de ginecologia conscient, a càrrec de la terapeuta Paula Berrocal, pretén resoldre dubtes existencials sobre la menstruació i la Medicina Tradicional Xinesa. Així, es fomentarà el coneixement del cos i les emocions en un marc participatiu i pràctic. Berrocal forma part del col·lectiu de dones Divina menstruación, on es treballa l’autoconeixement i la diversitat del cos.

Tot seguit, hi haurà un sopar popular a preu de 5€ amb opció vegana. La nit finalitzarà amb el concert de Pájaro Arlot.

Amb aquesta nit d’akelarre, que se celebra enguany per tercer any consecutiu, les Merudes pretenen recordar a les primeres feministes, a totes les dones que, al llarg de la història, han sigut injustament silenciades, torturades i assassinades a mans del patriarcat.