“La Dolçaina Màgica” torna a Cocentaina el pròxim 4 de gener

  0
  48

  Detall de l'esdeveniment


  Mal Passet i Teló Teatre tornen a fer realitat el conte musical “DOLÇ NADAL: LA DOLÇAINA MÀGICA”.

  Estrenada el 22 de desembre de l’any 2013,Dolç Nadal: La Dolçaina Màgica” és un conte de Paco León musicat per Francisco Valor Llorens i amb l’actuació dels components de Telo Teatre, sota la direcció de José Miguel López Pérez.

  L’espectacle, una barreja de teatre i música que gira al voltant del Nadal, ens conta la història de Clara, una xiqueta que, com a regal per aquestes dates tan especials, vol fer feliç a tothom, inclòs el seu amic l’Arbre de Nadal, tallat a La Serra de Mariola. La música és la millor manera de portar la felicitat a tots els xiquets i xiquetes i, per això, els patges dels reis mags, que també van portar caramels i sorpreses per a tots els assistents, van regalar una dolçaina màgica a Clara. Però com sempre passa en aquestes històries, no tot anava a ser tan fàcil:  Clara i els seus amics hauran d’enfrontar-se al monstre que vol robar la dolçaina màgica, i així evitar que ningú puga gaudir d’aquests dies d’esperança i felicitat.

  Podeu gaudir de La Dolçaina Màgica el pròxim 4 de gener a les 19:00h al Centre Cultural “El Teular” de Cocentaina. L’entrada és gratuïta.