Alpatró acull enguany la XVIII Festa de la Cirera de la Vall de Gallinera

0
173

La Vall de Gallinera celebra, com cada any, una nova edició de la Festa de la Cirera amb activitats de tot tipus, concerts , mercat de la terra (amb cireres de La Vall!) , pilota valenciana o l’actuació de la Muixeranga de Pego.

La Festa de la Cirera començarà a les 9 del matí amb una ruta circular per Alpatro i La Carroja a càrrec de la Unió Cultural d’Amics i Amigues de la Vall de Gallinera, tot i que divendres es projectarà al Centre Social Joan Pellicer la pel·lícula “L’arbre de les cireres” amb motiu del 20é aniversari de la seua filmació a la vall.

A les 10 serà l’acte inaugural, amb la percussió de Benibatuka i s’obrirà la fira de productes artesanals i gastronòmics fins a les 9 de la nit.

Activitats infantils, cuina amb cireres, actuació del grup de cuntry i rock and roll Sara Gee & Ramblin Matt, pilota valenciana i molt més per a la primera jornada de la Festa de la Cirera.

La segona jornada començarà amb altra ruta, aquesta vegada de Llombai a Benissili i la Font de la Mata, i hi haurà també una ruta urbana pel nucli urbà d’Alpatró a partir de les 11 del matí. No faltes tampoc al tradicional campionat de llançament de pinyol de cirera, els contacontes amb “C” de Cirera a càrrec de Mercè Climent o la fantàstica X Trobada de Pintors a la Vall de Gallinera.

I com a colofó final, paella gegant i l’actuació de La Muixeranga de Pego per “posar la cirereta” un any més a una de les festes més importants de la Vall de Gallinera.

Ací teniu la llista completa d’activitats!

Programació FESTA DE LA CIRERA 2018