Alfafara celebra les Festes Patronals a partir del 5 d’agost

0
78

Detall de l'esdeveniment


La població estarà submergida en la celebració en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc del 5 al 9 d’agost

Alfafara inicia el compte enrere per als dies grans de les Festes en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc. La població ja està preparada per a la celebració que es desenvoluparà del 5 al 9 d’agost amb actes culturals i religiosos.

El grup Street Squad, procedent de Barcelona, mostrarà la seua dansa urbana en l’escenari de l’Assut hui divendres a les 20.30 hores i el dissabte, a les 12 hores, oferirà un taller en el Patronat per a tot aquell que vullga aprendre a ballar aquest estil.

El dissabte està programat, a les 20 hores, un passeig en bicicleta pel poble i a les onze de la nit en l’Assut començarà el concert “Botifarra a banda” a càrrec de la Societat Instructiva Musical d’Alfafara i Pep Gimeno “Botifarra” i la seua rondalla. L’entrada és lliure.

El 5 d’agost serà la vespra dels dies grans. A les 19 hores serà la festa infantil de disfresses en la plaça d’Espanya i a les 21.30 hores, des del balcó de l’Ajuntament, la periodista Maribel Vicedo serà l’encarregada de pregonar les Festes de 2018. Eixe serà el tret d’eixida per a la gran celebració que tindrà el punt àlgid el 6 d’agost amb la festivitat del Salvador, patró d’Alfafara. El 7 d’agost es desenvoluparan els actes en honor a l’Aurora i el 8, a Sant Roc.

L’Ajuntament convida a assistir a les Festes i a conèixer a Alfafara durant aquesta celebració especial.

PROGRAMACIÓ