Sella acollirà la primera edició del festival autogestionat Tastaitana

0
190

Detall de l'esdeveniment


El Diluvi, The Dance Crashers, Capa de Plàstic i la Xaranga Kriptonita completen el cartell d’aquesta primera edició del festival Tastaitana.

El Col·lectiu Cultural ‘Tastaolletes”de Sella organitza el festival autogestionat i sostenible “Tastaitana”. Tres dies per visitar Sella i gaudir de moltes activitats culturals: música, poesia, pilota, excursions a la muntanya, jocs, gastronomia, etcètera.

El festival s’organitza mitjançant aportacions en la plataforma Verkami. Tot i que l’objectiu ja s’ha assolit, encara pots aportar i rebre alguna de les fantàstiques recompenses: àpats en Ca Pinet d’Alcalalí o al Bar Paco o La Ferreria de Sella; un cap de setmana a Casaroc, samarretes, oli, discos, llibres…

El festival començarà divendres amb el Sopar Estellés: una vetllada de cabasset, a la fresca i amb un recital de poesia amb micro obert per a tothom. Seguidament, hi haurà una interessant ruta nocturna pels carrers de Sella.

Una torneig individual d’Escala i Corda encetarà la segona jornada del festival al trinquet Les Saleres de Sella. Després, ‘Ruta de L’Aigua” per les sendes, hortes, tolls i rius del terme. Poc abans de dinar, un correbars farà un recorregut musical pels bars de la població. De vesprada es presentarà el llibre “Black Friday” d’Antoni Rubio.

A la nit, gaudirem d’un bon sopar i les actuacions de la Xaranga Kriptonita, The Dance Crashers, Capa de Plàstic i El Diluvi.

Diumenge hi haurà un torneig del joc La Fallera Calavera i una paella com a colofó d’aquesta primera edició del Tastaitana.

ON DORMIR

El Col·lectiu Tastaolletes, i a través de l’ajuntament, ofereixen l’opció d’acampar a la zona de la Font Major (amb lavabos, dutxes i electricitat). També hi ha diferents establiments rurals on allotjar-se, i alguns formen part com a recompensa al Verkami.

Una bonica experiència en un poble envoltat de muntanyes i mirant la Mar Mediterrània, on la cultura, la natura i la festa seran els companys fonamentals durant el tercer cap de setmana de setembre.

PROGRAMA

DIVENDRES 14 setembre 2018

SOPAR ESTELLÉS
22.00 h Sopar de cabasset a la fresca i recital de poesia amb micro obert.
En acabat, ruta nocturna pels racons amb història de Sella.

DISSABTE 15 setembre 2018

TORNEIG INDIVIDUAL D’ESCALA I CORDA
10.30 h Al trinquet Les saleres
*inscripcions al moment

RUTA DE L’AIGUA
11.30 h Passeig per sendes, hortes, tolls i rius del terme.
*Itinerari: plaça – molí de baix – bassa del batle – riu – font Major

CORREBARS
13.00 h Amb l’acompanyament de xaramiters i de la Unió Musical l’Aurora de Sella.
*podeu dur el vostre instrument i afegir-vos

LITERATURA
18.00 h Presentació del llibre ‘Black Friday‘ amb l’autor, Antoni Rubio.

ACTUACIÓ PER A PÚBLIC FAMILIAR
19.00 h

CONCERTS I SOPAR
20.00 h Obertura amb la Xaranga Kriptonita
20.30 h Sopar
21.00 h Inici dels concerts

  • Capa de plàstic
  • The Dance Crashers
  • El Diluvi
  • Kriptonita xaranga

DIUMENGE 16 setembre 2018

TORNEIG DE “LA FALLERA CALAVERA
12.30 h a la plaça
(amb cartes extraordinàries com a premis)

DINAR
14.30 h Paella i cloenda del TastAitana 2018